This website uses cookies to improve your experience.

Accept Reject Privacy Policy

Konvencije so za

konvencionalne.

Kulturnim in tržnim konvencijam ne sledimo, temveč jih spreminjamo. Spremljamo in napovedujemo prihodnje trende, da ugotovimo, kam in kako povzdigniti znamke. Za doseganje teh ciljev, smo ustvarili Disruption® platformo.

Video

Za našo norostjo se skriva smisel.

Metodologije, ki smo jih razvili, znamke ohranjajo enako relevantne in top-of-mind kot ostale (pop)kulturne, politične ali družbene dogodke, med katerimi obstajajo.

Disruption Live

Odzivamo se s hitrostjo družbene kulture

Disruption® Live je naš sistem identificiranja sprožilcev v družbeni kulturi, ki so pomembni za znamko našega klienta. Ažurno interpretiramo sprožilce in oblikujemo načrte za nadaljnje korake, s katerimi znamko ohranjamo odzivno in relevantno. Odziv na sprožilce je lahko karkoli – objava na družbenem omrežju, PR poteza, začetek nove kampanje ali celo razvoj novega izdelka.

Dnevna doza družbene kulture

Naša konkurenca je vse pop-kulturno, družbeno in politično dogajanje, ki nas obdaja. In ki se nikoli ne ustavi. Zato smo ustvarili Backs\ash – uredniško enoto za spremljanje družbene kulture. Vpoglede z vsega sveta vsak dan dostavlja 11.300 zaposlenih, kar nam omogoča, da s kulturno relevantnostjo obarvamo vsako kreativno rešitev. Z dnevno dozo vpogledov si lahko postrežejo tudi sledilci Backslash Instagram kanala.

Iskalci trendov na steroidih

Fempowerment. Empathy Age. The Rise of the Machines. To je samo nekaj od več kot 50 kulturnih premikov, ki smo jih identificirali in s katerimi znamkam pomagamo poiskati njihov prostor v kulturi.
Download the Edges